• Thanks for visiting the Kaleidescape Owners' Forum

    This forum is for the community of Kaleidescape owners, and others interested in learning about the system, equipment, services, and the company itself.

    It is run by a group of enthusiastic Kaleidescape owners and dealers purely as a service to this community.

    This board is not affiliated in any way with Kaleidescape, Inc.
    For official technical support, product information, or customer service, please visit www.kaleidescape.com

  • You are currently in "Guest" mode and not logged in with a registered account.

    The forum is free to use and most of the forum can be used by guests who are not registered....

    ... but we strongly encourage you to register for a full account. There is no cost to register for a full account.

    Benefits of registering for a full account:

    • Participate in the discussions! You must have a registered account to make posts on the forums. You will be able to start your own thread on a topic or question, or you can reply to other threads/discussions.
    • Use the "Conversation" feature (known as "private messaging" on other forums) to communicate directly with any of the other users here.
    • Access the Files area. The "resources" area of the forum contains many "Favorite Scene" and Script files that can dramatically increase the enjoyment of your Kaleidescape system. Go directly to great scenes in your favorite movies, created by other owners, and add automation to playback of your system with Scripts.
    • You won't see this annoying notice at the top of every screen!😊

    It's easy and free to register for the forum. Just click the "Register" button in the upper right corner of this page, and follow the instructions there.

Crestron connection puzzle.

9riffTX

Well-known member
⭐️⭐️PATRON⭐️⭐️
I found this connection dangling and looking for hints as to where to reconnect. It is labeled projector, so an output would make sense. The control interface screen is blank i am looking for hints. Thanks!

8ADD99BA-9879-40C4-B09B-D4A4E2F51530.jpeg852921C9-B385-45FD-9A16-00C270B30F61.jpeg52642936-5358-45C9-9515-B16A1EF94961.jpeg
 

Kevin D

Well-known member
⭐️⭐️PATRON⭐️⭐️
It most definitely goes into S5 infrared, but that's not going to fix the blank screen.
 

9riffTX

Well-known member
⭐️⭐️PATRON⭐️⭐️
That’s what I did. Unplugged and plugged power back in. Screen wakes up but says blank.

Just when I got everything else ‘working,’ again.

I wonder how many remotes I can find…


3196916C-D47C-4A01-8F9D-4B8F83F3BB8F.jpeg375B9B5D-064E-4B73-A0E9-54A1C2A0F5A2.jpeg
 

9riffTX

Well-known member
⭐️⭐️PATRON⭐️⭐️
Update: The tablet came back to life but the display blacks out, intermittently.
It seems to be stuck in a loop sending ‘volume up’ commands, with no regards for the health of the amps and speakers. thankfully, breakers do their job, but it makes the system inoperable. If you look at the screen gui, the volume up engages like it is being pressed, repeatedly.

Power-cycling doesn’t seem to improve the situation.

Not sure how to make it stop banging it’s head on the wall, or me.


TIA
 
Top