Kaleidescape Owners' Forum   Kaleidescape, Inc. Kaleidescape, Inc.

Go Back   Kaleidescape Owners' Forum > Hardware & Setup Threads > Remotes, Automation, and Control Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 3 Weeks Ago
Applemike68 Applemike68 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 62
Default Savant Pro

Savant and KScape. All how do I add KScape to a savant scene? Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 3 Weeks Ago
philg5140's Avatar
philg5140 philg5140 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 30
Default

There should be a scene button on upper right hand side of home page. From there click the + button then build new. It should walk you through the rest of the process from there.
Reply With Quote
  #3  
Old 3 Weeks Ago
iansilv iansilv is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 600
Default

How is the Savant Pro? Does it use IP control for K?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright ?2006 - KscapeOwners.com.
THIS SITE IS NOT OWNED BY, OPERATED BY, OR AFFILIATED IN ANY WAY WITH KALEIDESCAPE INC.
"Kaleidescape" is a trademark of Kaleidescape, Inc.; it is registered in some jurisdictions.