Kaleidescape Owners' Forum

Kaleidescape Owners' Forum (http://www.kscapeowners.com/forums/index.php)
-   Music System Questions & Issues (http://www.kscapeowners.com/forums/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Kaleidescape Lost Music Metadata (http://www.kscapeowners.com/forums/showthread.php?t=2575)

the-prefect Nov 6th, 2016 07:28 AM

Kaleidescape Lost Music Metadata
 
Hello

I now have 150 (about 60% of music) unknown albums... Seems very similar to another thread here:-

http://www.kscapeowners.com/forums/s...unknown+albums

Has anyone else had this problem over recent days? My system is quoting the following:

"Your system upgraded to software version 6.2.2-15767 on September 3.." It is communicating with K no problems.

I have a 1U server and a 6000 player.

Thanks

cinelife Nov 6th, 2016 01:36 PM

This is likely a similar problem as that described in the link you cited. K probably already knows, but I'll forward your findings to them right away.



Jim

the-prefect Nov 6th, 2016 02:00 PM

Many thanks for your assistance Jim.

I have emailed K Support with an excel export and component details.

There has been one or two occasions where album art has been lost but this one has come as a bit of a shock...

the-prefect Nov 6th, 2016 02:13 PM

After startup the music section suffered 'black holes'

https://1drv.ms/i/s!AnaaJYW8KT28guwMhiu3-bcSbrQRbw
https://1drv.ms/i/s!AnaaJYW8KT28guwMhiu3-bcSbrQRbw

After a reset I got the 'Unknowns'

https://1drv.ms/i/s!AnaaJYW8KT28guwJIvgZJOfYxQNHbg
https://1drv.ms/i/s!AnaaJYW8KT28guwJIvgZJOfYxQNHbg

fizzsnob Nov 6th, 2016 02:20 PM

Quote:

Originally Posted by the-prefect (Post 22743)
After startup the music section suffered 'black holes'

After a reset I got the 'Unknowns'

I just noticed that I appear to have a similar problem; Many of my albums are now "unknown".

My FW has not been updated in months; It has to be something else that changed.

And I have definitely imported other content since this has happened, since I didn't notice. If that other forum link is correct, I am hosed...


Mike

cinelife Nov 6th, 2016 03:54 PM

Quote:

Originally Posted by fizzsnob (Post 22744)
............ I am hosed.......Mike


Hopefully not...let's see what K says....



Jim

SHOEMAN Nov 6th, 2016 08:22 PM

I just sat down to watch a movie tonight and saw on the music that I have over 1800 cds turned all to unknown albums. Must have happened in the last 24 to 48 hours. My software version is 6.2.2-15767 and that was upgraded back in April. I hope they can put back or this will be a huge winter project. Im on my knees praying K can get it back.
Shoeman

MikeKobb Nov 6th, 2016 09:25 PM

Howdy folks,

I don't have any hard info to share yet. Just wanted to assure you that we've been alerted to the problem and it is being investigated. As soon as I have any useful info to share, I'll let you know!

Luzar Nov 7th, 2016 12:35 AM

Having the same problem, bout 3,000 "unknown" albums, and many more missing cover art.

bryeden Nov 7th, 2016 03:47 AM

Also have the same problem with unknown albums, missing cover art and where I can get to an actual disc the song list just says "Track 1, 2,3" etc. This seemed to have happened after the recent datacentre issue.
I won't e-mail support as from the comments in this thread they seem to have picked up the problem


All times are GMT -7. The time now is 12:16 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ?2006 - KscapeOwners.com.
THIS SITE IS NOT OWNED BY, OPERATED BY, OR AFFILIATED IN ANY WAY WITH KALEIDESCAPE INC.
"Kaleidescape" is a trademark of Kaleidescape, Inc.; it is registered in some jurisdictions.